ORION - Ny kollektion hos Danish Art Weaving
- 22/02/24Orion er et tofarvet møbeltekstil, der består af 99% post-consumer genanvendt polyester fremstillet af brugte plastflasker. 

Fremstillingen af det genanvendte polyester foregår ved at genanvende brugt polyestermateriale, som ellers ville være gået til spilde. De klare, ufarvede flasker rives i små flager, smeltes til bittesmå pellets, der omdannes til garner, som til sidst væves til tekstil. 

Hele genbrugsforløbet resulterer i lavere CO2-udledning end processen med at fremstille nye polyesterfibre. Orion er også STANDARD 100 af OEKO-TEX® certificeret.

Med sit diskrete og dæmpede udtryk tilbyder Orion et alsidigt design, der egner sig til polstring af møbler, kontorstole, hynder i campingvogne, både og meget mere. 

Møbeltekstilet har en høj slidstyrke og fremragende strækbarhed, hvilket gør, at Orion rummer mange anvendelsesmuligheder og er nemt at arbejde med. Tekstilet er også vaskbart.

Kollektionen rummer 30 farvemuligheder med stærke røde, blå, grønne og grå farver i et væld af nuancer og toner, hvilket udgør en harmonisk blanding af kolde og varme farver, af dybe og lyse nuancer.