Alcantara var oprindeligt et resultat af et japansk patent. I dag har brandet hovedsæde i Italien, hvor det blev grundlagt i 1972. Hovedkvarter, produktionsvirksomhed samt research- og udviklingscenter er samlet i det italienske land, hvor det dækker et areal på i alt 586,180 m2.

Alcantara er et brand, hvis unikke materiale er kendt for at være elegant, blødt og nemt at holde. Ord som teknologi, funktionalitet og alsidighed er med til at sætte den standard, som Alcantara lægger for dagen. Netop tekstilets alsidighed er det, som har været med til at gøre Alcantara til en stor spiller på den internationale scene.

Alcantara er med i en lang række prestigefyldte samarbejder. Brandet bevæger sig inden for områder som fx design, kunst, mode og livsstilsprodukter. Alcantara er et meget anerkendt brand, som forstår at udfordre den traditionelle måde at arbejde med tekstiler. Alcantara formår at tænke anderledes og herved tage udviklingen til nye højder.

Alcantara kombinerer dets banebrydende nytænkning med et markant fokus på bæredygtighed. Siden 2009 har brandet været certificeret som CO2-neutralt.
 
Læs mere om stoffets særlige kvalitet, anvendelse og historie på Alcantaras hjemmeside her:

Se et udvalg af Alcantaras farvekort online, herunder;

  


RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF ALCANTARA

Det anbefales at rengøre tekstilet regelmæssigt for at bevare Alcantaras look. En almindelig vedligeholdelse af et unikt produkt.
 
RENGØRING AF TEKSTILET
Det anbefales at rengøre tekstilet regelmæssigt for at vedligeholde Alcantaras udseende.
Læs mere om rengøring her
 
VASKEVEJLEDNING
Hvis det er nødvendigt at vaske Alcantara, er det vigtigt at følge denne vaskevejledning nøje,.
Læs mere om vask her
 
PLETFJERNING
Vigtige forholdsregler i forhold til fjernelse af pletter.

For yderligere inspiration til, hvordan Alcantara kan rengøres og vedligeholdes, se instruktionsvideo nedenfor.