DAW Lancerer ny hjemmeside
- 24/02/14

DANISH ART WEAVING LANCERER NY HJEMMESIDE

Danish Art Weaving har fået en spritny og moderne hjemmeside.
Det er en stor dag; både for DAW men også for alle dem, der verden over har været på udkig efter det rette boligtekstil til deres interiør.
Den nye hjemmeside tager DAW til et nyt niveau, hvad gælder informationssøgning.  Først af alt, fortæller vi om alle vores boligtekstiler, men vi giver også et indblik i virksomhedens historie såvel som gode råd om valg af boligtekstiler og møbelstof.

Produktvisning og forhandlersøgning
Billeder fortæller mere end ord. Det er muligvis rigtigt, men det er nu svært at se al informationen om et tekstil ud fra et billede. Derfor har vi sikret dig mulighed for at finde nærmeste forhandler af vores produkter – hvor der de fleste steder vil være mulighed for at se og røre ved produkterne i virkeligheden.
Det bliver muligt at se en stor del af vores tekstiler på en sofa. Dette giver et meget bedre indblik i, hvordan stoffet kommer til at se ud på dit møbel, da du kan se kurver, skygger og flader på sofaen.
Samtidig giver vi nem adgang til at finde lige netop det tekstil, som du mangler. Via vores filtrering, kan du søge på navn, mønster, materiale og slidstyrke, så du kun får vist de produkter, der lever op til netop dine valg.
Vores nye hjemmeside bliver dynamisk på flere måder. Produktsortimentet vil altid være opdateret, så du til enhver tid kan se tilgængelige produkter, samt hvilke som udgår af sortimentet.
 Du har mulighed for at læse historier om udvalgte tekstiler, som f.eks. hvordan SAS Royal Hotellet har valgt  at bruge Royal stoffet på renoveringen af  Room 606.

Vi vil gerne dele ud af vores passion for boligtekstiler
Vi vil fortælle om boligtekstiler på daw.dk - vi elsker nemlig boligtekstiler og vi ved også ret meget om dem, med over 60 års erfaring som tekstilproducent, tør vi faktisk godt sige, at vi er eksperter på området, denne viden vil vi selvfølgelig gerne dele ud af!
Derfor kan du som besøgende på daw.dk se frem til historier, der gør dig klogere på tekstiler.

Tag et kig rundt på siden allerede i dag. Der er masser af information om DAW og vores boligtekstiler.